Ugodni Krediti - LUMEN finančna hiša d.o.o.
 
 
 
 
 
 


LUMEN finančna hiša d.o.o.

  Najkrajša pot do ugodnega kredita

  Spoznajte naš strokovni team

Za več informacij nas lahko kontaktirate na številki:

030/601-611

 
 
 
 

PREDSTAVITEV IN REFERENCE

Predstavitev podjetja
Predstavitev strokovnega teama
Kje nas najdete

Zaposlitev

VAŠ PARTNER - LUMEN finančna hiša d.o.o.

Natisnite si predstavitev podjetja

Spoznajte naš strokovni team

Nekaj naših pomembnejših referenc:

Podjetje je avtor projekta finančnih produktov med NKBM d.d. in Policijskim Sindikatom Slovenije, Sindikatom Delavcev Državnih Organov, Sindikatov Ministrstva za obrambo Slovenije idr....

Podjetje je organizator terenske mreže licenciranih bančnih svetovalcev tujih in slovenskih bank.

Podjetje je generalni zastopnik in pooblaščenec EVROS-a, ki ga sestavljajo ugledna mednarodna podjetja in posamezniki, med katerimi so Simon Brycesson - specializiran za krizno svetovanje podjetjem ter svetovalec za politično in okoljsko komuniciranje (Greenpeace, World Wide Fund for Nature,...), Max Lapertosa - odvetnik iz ZDA, Mihael Cigler - prvi slovenski akreditiran lobist v Evropskem parlamentu, Edelman (zaposlenih 1800 strokovnjakov, 39 pisarn po svetu, pomembnejše reference: Barilla, Johnson & Johnson, MasterCard International, Bayer Corporation, Pfizer, Procter & Gamble, British Airwais, Lufthansa,... www.edelman.com), Schuman Associates (zagotavlja visok odstotek uspešnosti prijav na evropske razpise, reference: Oracle, HP, številne gospodarske zbornice, mednarodni razvojni inštituti, vladne organizacije,... www.schumanassociates.com.

Vsi projekti so izpeljani na visokem profesionalnem nivoju - celovito, plansko in strokovno. Odlikujejo nas tradicija, izkušnje, znanje, zanesljivost in zaupanje, ki so skupaj z našo ugodno strateško lego temelj celovite kakovosti naših storitev. Ravno kakovost na vseh področjih, predvsem pa na področju finančnih storitev, je v ospredju poslovne filozofije in je izhodišče za doseganje tržnih ciljev.

Naše vodilno načelo je poznavanje motivov in potreb uporabnikov naših storitev ter doseganje dohodka z zadovoljevanjem njihovih interesov in potreb. Tržnim razmeram se prilagajamo z razvijanjem in širjenjem dejavnosti na področju poslovno-finančnih storitev. Pri tem sledimo potrebam in zahtevam poslovnih partnerjev, obenem pa se prilagajamo strukturnim in drugim premikom na globalnem trgu. Tako postajamo akter tehnološko intenzivne in storitveno uspešne gospodarske panoge. Z vključevanjem Slovenije in njenega gospodarstva v evropske in druge mednarodne integracijske tokove predvidevamo, da so v neblagovnem prometu naše največje priložnosti prav na področju kakovostnih finančnih storitev.

  Predstavitev podjetja LUMEN finančna hiša d.o.o.

 Podjetje LUMEN finančna hiša d.o.o. je eno vodilnih podjetij na področju investicijskega financiranja v Sloveniji, ki svojim strankam že več kot desetletje zagotavlja visoko kakovostne usluge. Vabimo vas, da si ogledate vsebino spletne strani in se pobližje seznanite z našo celotno ponudbo.

Smo priznano podjetje, ki z mednarodnimi povezavami zagotavlja širok pregled bančne ponudbe financiranj in naložb v Sloveniji. Strokovno, z znanjem in večletnimi izkušnjami poslovno svetujemo in urejamo različne oblike financiranja za podjetja, obrtnike in fizične osebe. Podjetje je bilo registrirano leta 1998 z namenom dejavnosti urediti vsakemu posamezniku in podjetju financiranje po meri in individualnih osebnih željah.

V okviru dejavnosti, ki jih opravljamo, se pretežno koncentriramo na področju svetovanja pri financiranju za prebivalstvo in na področju individualnega investicijskega financiranja za manjša in srednje velika podjetja.

Razvojna strategija je usmerjena k zadovoljevanju potreb vsakega poslovnega partnerja individualno ter k razvijanju in širjenju naših storitev. Na enem mestu omogočamo fizičnim osebam in podjetjem celovit pregled bančne ponudbe kapitala v Sloveniji, kar pomeni, da zberemo ponudbe tujih in domačih bank in namesto strank opravimo pogajanja z bankami. Medtem ko izračunamo boniteto vloge, pripravimo in pregledamo vlogo ter jo predstavimo bankam, se lahko stranka nemoteno posveti svojim vsakdanjim obveznostim ali pa si privošči trenutek zase. Stranki preostane namreč samo še odločitev o najzanimivejši ponudbi, sama pa lahko čas, ki bi ga porabila za tekanje od bank do bank, porabi produktivnejše.

Pilotski projekt - Mobilni finančni svetovalec

Ker se poskušamo prilagajati željam naših uporabnikov, z 50 mobilnimi finančnimi svetovalci ponujamo enostavno in udobno poslovanje,na celotni teritoriji Slovenije.

Posebej usposobljen za individualno svetovanje finančni svetovalec lahko obišče stranko na domu ali v službi ob času, ki ji najbolj ustreza, in pri tem seveda zagotavlja zaupnost in profesionalnost. Obisk finančnega svetovalca je brezplačen.

ČAS JE DENAR!

Vsem, ki se zavedajo dragocenosti svojega časa, bo storitev mobilnega finančnega svetovalca še posebej dobrodošla, saj vam bo prihranila čas in pot v banko.

ENOSTAVNO, PRIJAZNO ...

Zbiranje informacij in dokumentacije ter obiski bank so lahko težavna in utrujajoča opravila, ki pa jih mobilni finančni svetovalec za stranko poenostavi. Vsi podatki in potrebni dokumenti bodo prišli k stranki, nato pa jih bomo hitro in varno dostavili do banke.

V udobju doma ali pisarne, v okolju, ki je stranki ljubo, poslovanje vsekakor postane prijetnejše.

... HITRO, UČINKOVITO ...

Pogovor z osebnim svetovalcem stranki omogoča osebni odnos s finančnim uslužbencem, pri čemer pa je logična tudi visoka stopnja diskretnosti. Glede na individualne finančne potrebe in želje bo stranko finančni svetovalec seznanil s ponudbo, pogoji in postopkom, pripravil informativne izračune ter svetoval pri izbiri najprimernejše oblike financiranja. Z željo po hitrem in učinkovitem svetovanju priporočamo, da ima stranka že ob prvem obisku zbrane listine in dokumente, ki odražajo njeno finančno stanje (npr. plačilne liste, bančne izpiske, bilance ...),finančni svetovalec pa bo stranki pomagal izbrati, izpolniti ter urediti še ostalo potrebno dokumentacijo.

... SVETOVANJE NA NAJVIŠJEM NIVOJU ...

Profesionalnost naših mobilnih finančnih svetovalcev zagotavljamo z njihovim nenehnim izobraževanjem na področju sodobnih komunikacijskih veščin ter najnovejših svetovalnih pristopov. Sodelujemo s priznanimi slovenskimi in tujimi strokovnjaki s tega področja...

... VARNOST ...

Za varnost poslovanja Vam je preko našega podjetja dosegljiva celotna paleta pravnih storitev naših pravnih strokovnjakov.

... IN AKTUALNO ...

Poskrbeli pa bomo tudi, da bo stranka obveščena o vseh novostih. Novosti stranki posredujemo preko elektronske pošte, navadne pošte ali telefona in jih po želji osebno predstavili.

... ZA VAS.

Mobilni finančni svetovalec je prijazna rešitev za vse, ki nimajo na voljo veliko časa, ali pa jim obisk bančnih poslovalnic predstavlja neprijetnost.

Dejavnosti podjetja:

  • osebno-mobilno bančništvo,
  • poslovno svetovanje,
  • kreditno svetovanje,
  • finančno svetovanje,
  • bonitetna ocena pravnih in fizičnih oseb,
  • reševanje izvršb na nepremičninah,
  • posredovanje poslovnih kontaktov na celotnem območju stare Jugoslavije.

 

 


LUMEN finančna hiša d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Pravno sporočilo